Κατηγορίες

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΡΑΣ ΝΥΧΤΑΣ

  1. Αρχική
  2. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΡΑΣ ΝΥΧΤΑΣ- Ποιά η διαφορά με τις λάμπες τύπου XENON;

Οι λάμπες τύπου XENON είναι κοινές λάμπες όπου απλά χρησιμοποιούν αέριο XENON αντί του αλογόνου και δίνουν την απόχρωση του μπλε. Αυτές οι λάμπες δίνουν ελάχιστα ή και καθόλου περισσότερο φως, καθώς το φως και εδώ, παράγεται από την πυράκτωση του νήματος και όχι από την εκκένωση όπως συμβαίνει στο XENON HID όπου και δεν συγκρίνεται με οποιονδήποτε τύπο λυχνίας πυρακτώσεως, γι' αυτό και τοποθετείται πλέον σαν standard εξοπλισμός στα κορυφαία μοντέλα των κατασκευαστών.

Εάν λοιπόν σας προσφέρουν λάμπες τύπου XENON….. , να ξέρετε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα XENON HID..!


- Εάν χρησιμοποιήσω ενισχυτές και μεγαλύτερες λάμπες σε WATT, δεν θα έχω καλύτερα φώτα;

Εάν χρησιμοποιείτε ενισχυτές και μεγαλύτερες λάμπες θα πρέπει να ξέρετε ότι το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας είναι φτιαγμένο για 55 W, οπότε θα πρέπει να καταφύγετε σε τροποποιήσεις και άλλες μετατροπές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!

Επίσης η χρήση μεγαλύτερης λάμπας ανεβάζει την θερμοκρασία λειτουργίας στα κάτοπτρα με αποτέλεσμα την καταστροφή τους !! Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ότι το φως που θα παράγεται θα εξακολουθεί να είναι κίτρινο..!!

Η λάμπα του XENON HID, χρειάζεται μόλις 35W για να αποδώσει μέχρι και 3 φορές περισσότερο καθαρό φως και χωρίς να ανεβάσει την θερμοκρασία λειτουργίας του φαναριού.

Εάν χρησιμοποιείται ενισχυτές και μεγαλύτερες λάμπες θα πρέπει να ξέρετε ότι το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας είναι φτιαγμένο για 55 W, οπότε θα πρέπει να καταφύγετε σε τροποποιήσεις και άλλες μετατροπές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!

- Δεν μπορώ να βάλω μόνο λάμπες XENON HID χωρίς το υπόλοιπο σύστημα;
Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες χρησιμοποιούν 12 V για να ανάψει η λάμπα αλογόνου. Στα XENON HID για να ανάψει η λάμπα απαιτούνται πάνω από 20.000 Volt!! Γι’αυτό και είναι απαραίτητη η χρήση ολοκληρωμένου συστήματος (KIT).

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Σύντομη Περιγραφή :Made in Korea ΚΙT XENON CAN BAS ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΑ Ή ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΝ..
130,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 104,88€
Το σετ περιλαμβάνει: Δύο ballast HID, δύο λάμπες xenon, ..
79,64€ Χωρίς ΦΠΑ: 64,23€
Το σετ περιλαμβάνει: Δύο ballast HID, δύο λάμπες xenon, ..
60,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,78€
LED Daytime Running Light DayLine . ΤΟ SET ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΩΝΙΑΚΑ ANA TEMA..
29,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,58€
ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΕΡΑΣ, ΝΥΧΤΑΣ